Διαβούλευση τεύχους διακήρυξης για την προμήθεια υπηρεσιών με τίτλο: «Ψηφιακή πλατφόρμα Πολιτιστικού αποθέματος Μουσειακών Συλλογών Ιονίου Πανεπιστημίου»

ShareThis
Δημοσίευση: 16-01-2023 12:04 | Προβολές: 277
gr  pdf.png  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ
Mέγεθος: 217.08 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
gr  pdf.png  ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
Mέγεθος: 2.39 MB :: Τύπος: Αρχείο PDF
gr  doc.png  ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣΗ
Mέγεθος: 128.5 KB :: Τύπος: Kείμενο Word

Σας ενημερώνουμε ότι ο Ε.Λ.Κ.Ε. του Ιονίου Πανεπιστημίου θέτει σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο του τεύχους διακήρυξης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού άνω των ορίων για την προμήθεια υπηρεσιών με τίτλο: «Ψηφιακή πλατφόρμα Πολιτιστικού αποθέματος Μουσειακών Συλλογών Ιονίου Πανεπιστημίου», προϋπολογισμού   482.188,71€ χωρίς ΦΠΑ και 597.914,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, στο πλαίσιο του υποέργου 2 της πράξης «Ψηφιακή πλατφόρμα Μουσειακών Συλλογών Ιονίου Πανεπιστημίου» (ακρωνύμιο DiPlaMus) με κωδικό ΟΠΣ 5201556 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 – 2020» το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΤΠΑ) και εθνικούς πόρους.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να διατυπώσουν τις προτάσεις / παρατηρήσεις τους και να τις γνωστοποιήσουν στην υπηρεσία μας είτε α) μέσω της πλατφόρμας ΕΣΗΔΗΣ, ιστοσελίδα: http://www.promitheus.gov.gr, ακολουθώντας τις οδηγίες κάτω από την καρτέλα ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ, είτε β) με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση rc@ionio.gr χρησιμοποιώντας το έντυπο προτάσεων/ παρατηρήσεων που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ ΙΠ https://rc.ionio.gr, συνημμένο στη σχετική ανακοίνωση.

Για πληροφορίες τεχνικής φύσεως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Αναπλ. Καθηγ. Σταύρο Βλίζο, τηλ. 26610 87428 email: vlizosst@ionio.gr.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει 15 ημέρες από της δημοσίευσής της στο ΚΗΜΔΗΣ (ΑΔΑΜ: 23DIAB000025695)


Επιστροφή


Λήξεις Προθεσμιών τις Επόμενες 7 Ημέρες
Παρακαλούμε δείτε προσεκτικά το κείμενο της κάθε ανακοίνωσης για την ακριβή ώρα λήξης της προθεσμίας
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας