Διαβούλευση για την οριστικοποίηση τεύχους διακήρυξης για υπηρεσίες δημοσιότητας στο πλαίσιο υποβολής πρότασης στην πρόσκληση ΕΠΑΝΕΚ03

ShareThis
Δημοσίευση: 14-04-2021 15:36 | Προβολές: 576
gr  pdf.png  ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ
Mέγεθος: 1.08 MB :: Τύπος: Αρχείο PDF

Σας ενημερώνουμε ότι ο ΕΛΚΕ του Ιονίου Πανεπιστημίου θέτει σε δημόσια διαβούλευση το τεύχος διακήρυξης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων για την προμήθεια υπηρεσιών «Δημοσιότητας Έργου - Προβολής Καινοτόμων Ψηφιακών Υπηρεσιών Σημασιολογικών «χρονο-διαδρομών» Σ.Η.Π.Ε.», συνολικού προϋπολογισμού 61.693,55 € χωρίς ΦΠΑ και 76.500,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., στο πλαίσιο υποβολής πρότασης στην υπ' αριθμ. 200/10.02.2021 Πρόσκληση με κωδικό «03 ΕΠΑΝΕΚ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης – ΕΤΠΑ) και εθνικούς πόρους.

 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να διατυπώσουν τις προτάσεις / παρατηρήσεις τους και να τις γνωστοποιήσουν στην υπηρεσία μας είτε α) μέσω της πλατφόρμας ΕΣΗΔΗΣ, ιστοσελίδα: http://www.promitheus.gov.gr, ακολουθώντας τις οδηγίες κάτω από την καρτέλα ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ, είτε β) με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση rc@ionio.gr χρησιμοποιώντας το έντυπο προτάσεων/ παρατηρήσεων που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ ΙΠ https://rc.ionio.gr, συνημμένο στη σχετική ανακοίνωση.

 

Για πληροφορίες τεχνικής φύσεως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο διαβούλευσης, επίκ. καθηγ. Πέτρο Κωσταγιόλα (τηλ. 2661087402, e-mail: pkostagiolas@ionio.gr).

 

Η διαβούλευση θα ξεκινήσει την ημερομηνία ανάρτησης στο ΕΣΗΔΗΣ και θα διαρκέσει δεκαπέντε (15) ημέρες.


Επιστροφή


Λήξεις Προθεσμιών τις Επόμενες 7 Ημέρες
Παρακαλούμε δείτε προσεκτικά το κείμενο της κάθε ανακοίνωσης για την ακριβή ώρα λήξης της προθεσμίας
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας