Διαβούλευση για την οριστικοποίηση τεύχους διακήρυξης για υπηρεσίες ψηφιοποίησης στο πλαίσιο υποβολής πρότασης στην πρόσκληση ΕΠΑΝΕΚ03

ShareThis
Δημοσίευση: 14-04-2021 15:30 | Προβολές: 665
gr  pdf.png  ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
Mέγεθος: 1.1 MB :: Τύπος: Αρχείο PDF

Σας ενημερώνουμε ότι ο ΕΛΚΕ του Ιονίου Πανεπιστημίου θέτει σε δημόσια διαβούλευση το τεύχος διακήρυξης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού άνω των ορίων για την προμήθεια υπηρεσιών «επιλογής και ψηφιοποίησης πολιτιστικού αποθέματος του Σ.Η.Π.Ε. και Ανάπτυξης Ψηφιακής Πλατφόρμας «Χρονο-διαδρομών»», συνολικού προϋπολογισμού 274.596,78 € χωρίς ΦΠΑ και 340.500,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., στο πλαίσιο υποβολής πρότασης στην υπ' αριθμ. 200/10.02.2021 Πρόσκληση με κωδικό «03 ΕΠΑΝΕΚ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης – ΕΤΠΑ) και εθνικούς πόρους.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να διατυπώσουν τις προτάσεις / παρατηρήσεις τους και να τις γνωστοποιήσουν στην υπηρεσία μας είτε α) μέσω της πλατφόρμας ΕΣΗΔΗΣ, ιστοσελίδα: http://www.promitheus.gov.gr, ακολουθώντας τις οδηγίες κάτω από την καρτέλα ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ, είτε β) με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση rc@ionio.gr χρησιμοποιώντας το έντυπο προτάσεων/ παρατηρήσεων που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ ΙΠ https://rc.ionio.gr, συνημμένο στη σχετική ανακοίνωση.

Για πληροφορίες τεχνικής φύσεως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο διαβούλευσης, επίκ. καθηγ. Πέτρο Κωσταγιόλα (τηλ. 2661087402, e-mail: pkostagiolas@ionio.gr).

Η διαβούλευση θα ξεκινήσει την ημερομηνία ανάρτησης στο ΕΣΗΔΗΣ και θα διαρκέσει δεκαπέντε (15) ημέρες.


Επιστροφή


Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας