Ημερίδα «7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Επίδειξης»

ShareThis
Δημοσίευση: 23-07-2012 14:37 | Προβολές: 694
    Συνημμένο Αρχείο 1
Mέγεθος: 245.5 KB :: Τύπος: Kείμενο Word

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


«7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Έρευνας, Τεχνολογικής  Ανάπτυξης και Επίδειξης»


Ημερίδα Παρουσίασης και Ενημέρωσης των Προσκλήσεων Υποβολής προτάσεων  των προγραμμάτων για το 2013:


Περιβάλλον (συμπεριλαμβανομένης της Κλιματικής Αλλαγής), & Oceans of Tomorrow


Πέμπτη  26 Ιουλίου  2012  (09:30πμ -13.30μμ)


Κεντρικό Αμφιθέατρο Συνεδριακού Κέντρου Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών "Δημόκριτος", Τέρμα Πατριάρχου Γρηγορίου Ε', Αγιά Παρασκευή


Το ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος" / Εθν. Σημείο Επαφής για το Πρόγραμμα «Περιβάλλον, συμπ. της Κλιματικής Αλλαγής» στο 7ο Π.Π., της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και οι Εθνικοί Εκπρόσωποι του Προγράμματος, διοργανώνουν σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ), του Υπ. Ανάπτυξης , Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενημερωτική ημερίδα για την παρουσίαση των νέων Προσκλήσεων Υποβολής Προτάσεων Ερευνητικών Έργων 2013.


Θα παρουσιαστούν οι Δράσεις και οι Δια-θεματικές προσκλήσεις υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο του προγράμματος «Περιβάλλον, συμπ. της Κλιματικής Αλλαγής» στο πλαίσιο του 7ου ΠΠ,  με σκοπό την υποστήριξη και την περαιτέρω ενίσχυση της εθνικής συμμετοχής.


Οι βασικοί στόχοι της εκδήλωσης είναι:


1)    Η ενημέρωση φορέων με ερευνητικές δραστηριότητες (ερευν. κέντρα, πανεπιστήμια, φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα κλπ.), καθώς και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) για τις δυνατότητες που προσφέρουν οι τρέχουσες Προσκλήσεις Υποβολής Προτάσεων Ερευνητικών Έργων των παραπάνω υποπρογραμμάτων.


2)    Ο σχεδιασμός και η προώθηση των Ελληνικών ερευνητικών προτεραιοτήτων στις μελλοντικές προκηρύξεις του προγράμματος και η ενίσχυση  της Εθνικής συμμετοχής στις μελλοντικές διαδικασίες υποβολής προτάσεων αποτελούν επίσης στόχο της εκδήλωσης.


Εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, οι Εθνικοί εκπρόσωποι και η ομάδα του Εθνικού Σημείου Επαφής θα παρουσιάσουν τα θέματα τα οποία αναφέρονται αναλυτικά στο επισυναπτόμενο προκαταρκτικό Πρόγραμμα της Εκδήλωσης:



  • «Περιβάλλον (συμπ. της Κλιματικής Αλλαγής)»,

  • «Περιβάλλον (συμπ. της Κλιματικής Αλλαγής) – Ωκεανοί του Αύριο


Επιστροφή


Λήξεις Προθεσμιών τις Επόμενες 7 Ημέρες
Παρακαλούμε δείτε προσεκτικά το κείμενο της κάθε ανακοίνωσης για την ακριβή ώρα λήξης της προθεσμίας
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας