Διαβούλευση για την οριστικοποίηση του Τεύχους των Τεχνικών Προδιαγραφών διαγωνισμού για την προμήθεια ειδικού επιστημονικού εξοπλισμού της πράξης ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ, ύψους 150.000€ με ΦΠΑ

ShareThis
Δημοσίευση: 31-10-2018 12:40 | Προβολές: 675
    ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Mέγεθος: 260.42 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
    ΑΠΟΦΑΣΗ
Mέγεθος: 172.69 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
    ΕΝΤΥΠΟ.ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ.ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ
Mέγεθος: 314 KB :: Τύπος: Kείμενο Word

Σας ενημερώνουμε ότι ο ΕΛΚΕ του Ιονίου Πανεπιστημίου θέτει σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο του Τεύχους Τεχνικών Προδιαγραφών του προς δημοσίευση ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια και εγκατάσταση ειδικού επιστημονικού εξοπλισμού», συνολικού προϋπολογισμού 120.967,74€ χωρίς ΦΠΑ και 150.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, στο πλαίσιο του υποέργου 5: Προμήθεια και εγκατάσταση ειδικού επιστημονικού εξοπλισμού της Πράξης "Τηλέμαχος – Καινοτόμο Επιχειρησιακό Σύστημα Διαχείρισης Σεισμικού Κινδύνου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων" με επιστημονικό υπεύθυνο τον επίκ. καθηγητή Μάρκο Αυλωνίτη, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (κωδ. Ο.Π.Σ.: 5007986), σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 96/11.09.2018, θέμα Γ2.12 απόφαση της Επιτροπής Ερευνών του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να διατυπώσουν τις προτάσεις / παρατηρήσεις τους και να τις γνωστοποιήσουν στην υπηρεσία μας είτε α) μέσω της πλατφόρμας ΕΣΗΔΗΣ, ιστοσελίδα: http://www.promitheus.gov.gr, ακολουθώντας τις οδηγίες κάτω από την καρτέλα ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ, είτε β) με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση rc@ionio.gr χρησιμοποιώντας το έντυπο προτάσεων/ παρατηρήσεων που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ ΙΠ https://rc.ionio.gr, συνημμένο στη σχετική ανακοίνωση.

Για πληροφορίες τεχνικής φύσεως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους υπευθύνους των τμημάτων του διαγωνισμού, τα στοιχεία των οποίων βρίσκονται στο σχέδιο του Τεύχους Τεχνικών Προδιαγραφών / Προϋπολογισμού.

Η διαβούλευση θα ξεκινήσει την ημερομηνία ανάρτησης στο ΕΣΗΔΗΣ και θα διαρκέσει δεκαπέντε (15) ημέρες.


Επιστροφή


Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας