Διαβούλευση για την οριστικοποίηση του Τεύχους Τεχν. Προδιαγρ./Προϋπολογισμού του διαγωνισμού του ΕΛΚΕ Ι.Π. για την προμήθεια Η/Υ, περιφερειακών, εποπτικών μέσων, λογισμικού φωτογραφικού και κινηματογραφικού εξοπλισμού, πρ/σμού με ΦΠΑ 118.502,98€

ShareThis
Δημοσίευση: 22-06-2018 17:26 | Προβολές: 646
    entyposymplhrwshs
Mέγεθος: 77 KB :: Τύπος: Kείμενο Word
    texnikes
Mέγεθος: 462.34 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
    apofasi
Mέγεθος: 170.45 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF

Σας ενημερώνουμε ότι ο ΕΛΚΕ του Ιονίου Πανεπιστημίου θέτει σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο του Τεύχους Τεχνικών Προδιαγραφών / Προϋπολογισμού για τον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την «Προμήθεια Η/Υ, Περιφερειακών, Εποπτικών μέσων, Λογισμικού, φωτογραφικού και κινηματογραφικού εξοπλισμού», συνολικού προϋπολογισμού 118.502,98€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, στο πλαίσιο των υποέργων 1: «Η/Υ, περιφερειακά, εποπτικά μέσα, λογισμικό» και 2: «Φωτογραφικός και κινηματογραφικός εξοπλισμός» του έργου με κωδικό Επιτροπής Ερευνών του Ιονίου Πανεπιστημίου 80304 και τίτλο: «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΚΕ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ», το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ενάριθμος: 2017ΣΕ14600021), σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 89/20.06.2018, θέμα Γ2.14 απόφαση της Επιτροπής Ερευνών του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να διατυπώσουν τις προτάσεις / παρατηρήσεις τους και να τις γνωστοποιήσουν στην υπηρεσία μας είτε α) μέσω της πλατφόρμας ΕΣΗΔΗΣ, ιστοσελίδα: http://www.promitheus.gov.gr, ακολουθώντας τις οδηγίες κάτω από την καρτέλα ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ, είτε β) με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση rc@ionio.gr χρησιμοποιώντας το έντυπο προτάσεων/ παρατηρήσεων που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ ΙΠ https://rc.ionio.gr, συνημμένο στη σχετική ανακοίνωση.

Για πληροφορίες τεχνικής φύσεως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους υπευθύνους των τμημάτων του διαγωνισμού, τα στοιχεία των οποίων βρίσκονται στο σχέδιο του Τεύχους Τεχνικών Προδιαγραφών / Προϋπολογισμού.

Η διαβούλευση θα ξεκινήσει την ημερομηνία ανάρτησης στο ΕΣΗΔΗΣ και θα διαρκέσει δεκαπέντε (15) ημέρες.


Επιστροφή


Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας