Ενίσχυση πρωτοβουλιών ΜΜΕ για ανάπτυξη Έρευνας και Καινοτομίας (κουπόνια καινοτομίας) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

ShareThis
Δημοσίευση: 28-05-2018 15:27 | Προβολές: 541
    Συνημμένο Αρχείο 1
Mέγεθος: 384.84 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο Εφαρμογής της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης 2014-2020 με πηγή χρηματοδότησης το ΠΕΠ Πελοποννήσου 20142020, δημοσίευσε πρόσφατα την πρόσκληση της δράσης «Ενίσχυση πρωτοβουλιών ΜΜΕ για ανάπτυξη Έρευνας και Καινοτομίας (κουπόνια καινοτομίας) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» (ΑΔΑ: ΩΔΦΔ465ΧI8-Ζ3Θ).

Η πρόσκληση στοχεύει στη δημιουργία διαύλων επικοινωνίας - συνεργασίας μεταξύ των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Περιφέρειας και των ερευνητικών Φορέων της χώρας. Η αναζήτηση και υιοθέτηση καινοτόμων λύσεων από τις επιχειρήσεις αποτελεί προϋπόθεση επιβίωσης τους στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η  παγκοσμιοποίηση. Η απουσία μηχανισμών διασύνδεσης των επιχειρήσεων με την επιστημονική κοινότητα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα διαρθρωτικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας.

Η περίοδος υποβολής προτάσεων από τους δυνητικούς δικαιούχους, που είναι υφιστάμενες ΜΜΕ επιχειρήσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου, είναι από τις 19/4/2018 μέχρι και τις 19/6/2018, και αφορά στην ενίσχυση των επιχειρήσεων αυτών με κουπόνι καινοτομίας μέγιστης επιχορηγούμενης αξίας 15.000,00 Ευρώ, το οποίο θα καταβληθεί στον ερευνητικό Φορέα που θα έχει την ευθύνη εκπόνησης του Επιχειρησιακού Σχεδίου.


Επιστροφή


Λήξεις Προθεσμιών τις Επόμενες 7 Ημέρες
Παρακαλούμε δείτε προσεκτικά το κείμενο της κάθε ανακοίνωσης για την ακριβή ώρα λήξης της προθεσμίας
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας