«ΕΡΕΥΝΩ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ»

ShareThis
Δημοσίευση: 29-08-2016 12:03 | Προβολές: 828
image

-Προδημοσίευση Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων «ΕΡΕΥΝΩ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ», ύψους  280 εκ. ευρώ. Η δράση αυτή έχει ως σκοπό τηνάμεση και αποτελεσματική διοχέτευση των διαθέσιμων πόρων για την προώθησηερευνητικών δραστηριοτήτων και την εφαρμογή καινοτομιών ιδιαίτερα στιςμικρομεσαίες επιχειρήσεις, για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας  και της εξωστρέφειας  προς τις διεθνείς αγορές.  Δικαιούχοι της Δράσης είναι επιχειρήσεις καιερευνητικοί οργανισμοί.

http://erevna.minedu.gov.gr/index.php/gr/nea-gr-m/400-e

-Προδημοσίευση Ειδικής Δράσης Ανοικτής Καινοτομίας στον Πολιτισμό «Πολιτισμός, Πολιτιστική κληρονομιά,Επιστήμη και Τεχνολογία», προϋπολογισμού 14 εκ. ευρώ.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η ανάπτυξη πρωτότυπων ερευνητικώνδιατάξεων, νέων τεχνολογιών ή άλλων καινοτόμων εφαρμογών για τη διάγνωση,συντήρηση, τεκμηρίωση και ανάδειξη μνημείων, έργων τέχνης, αντικειμένων καιάλλων ιστορικών στοιχείων πολιτισμού.  Αφοράμουσεία, μνημεία, ανοικτές ανασκαφές, εργαστήρια διάγνωσης και συντήρησης ταοποία χρησιμοποιούν καινοτόμες τεχνικές. Η δράση αυτή αποσκοπεί στο ναενθαρρύνει και να ενισχύσει καινοτόμες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνταιστους τομείς του Πολιτισμού, του Τουρισμού και των Πολιτιστικών ΔημιουργικώνΒιομηχανιών και στοχεύουν σε νέα προϊόντα ή υπηρεσίες.

http://erevna.minedu.gov.gr/index.php/gr/prokirixeis-m/392-prodimosiefsi-eidikis-drasis-anoiktis-kainotomias-ston-politismo

Mαρία Παπαϊωάννου

Γραφείο Tύπου Αναπληρωτή Υπουργού

Έρευνας & Καινοτομίας

Υπουργείο  Παιδείας Έρευνας καιΘρησκευμάτων

Α. Παπανδρέου 37 – Τ.Κ. 15180 – Μαρούσι Αττικής

Τηλ.: +30210 344 2906, +302103442158 Κιν: 6947431041

e-mail: maria.papaioanou@gmail.com


Επιστροφή


Λήξεις Προθεσμιών τις Επόμενες 7 Ημέρες
Παρακαλούμε δείτε προσεκτικά το κείμενο της κάθε ανακοίνωσης για την ακριβή ώρα λήξης της προθεσμίας
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας