80426: Σύνθεση Μουσικών Έργων για Παραστάσεις
Επιστημονικός Υπεύθυνος: Τρυπάνη Δήμητρα
Πλαίσιο Χρηματοδότησης: Έργα Παροχής Υπηρεσιών
Κωδικός Πρόσκλησης: Συμβάσεις παροχής υπηρεσιών
Τμήμα Επιστημονικού Υπεύθυνου: Τμήμα Μουσικών Σπουδών
Προϋπολογισμός: 24.972,14 €

Το έργο αφορά σε μια σειρά αναθέσεων υλοποίησης συνθέσεων μουσικών έργων για παραστάσεις από τη συνθέτρια και academic practitioner Δήμητρα Τρυπάνη Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου:
- Ανάθεση της εταιρείας "Διαχειριστικής ΠΙ Ε.Ε." για τη σύνθεση πρωτότυπης μουσικής με τον τίτλο "Furiosa" στην παράσταση με το τίλο "TO BE POSSESSED" σε χορογραφία της Χαράς Κότσαλη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ONASSIS DANCE DAYS στο Αμφιθέταρο "Χριστίνα Ωνάση" της Στέγης 4 και 5 Μαρτίου 2023.
- Ανάθεση του ΝΠΙΔ με την επωνυμία "Εθνική Λυρική Σκηνή" για τη σύνθεση πρωτότυπης μουσικής, την εκτέλεση του σκηνοθετικού έργου και τη μουσική διεύθυνση του εργαστηρίου/παραγωγής "ΑΝΤΡΕΪ: Ρέκβιεμ σε οκτώ σκηνές" μιας παράσταση ήχου εμπνευσμένη από το έργο του Αντρέϊ Ταρκόφσκι, η οποία παρουσιάστηκε από την Ε.Λ.Σ. 25, 27, 28, 29 Σεπτεμβρίου 2022 στην Κεντρική Σκηνή της Ε.Λ.Σ. στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
- Ανάθεση της "Εταιρείας Θεάτρου Sforaris" για τη μουσική σύνθεση της παράστασης "Η Φαίδρα καίγεται" της Αμάντας Μιχαλοπούλου σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2021.


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας