80282: Σεμινάρια / Εργαστήρια μουσικής δημιουργίας με διαθεματικές πρακτικές
Επιστημονικός Υπεύθυνος: Τρυπάνη Δήμητρα
Πλαίσιο Χρηματοδότησης: Έργα Παροχής Υπηρεσιών
Κωδικός Πρόσκλησης: Συμβάσεις παροχής υπηρεσιών
Τμήμα Επιστημονικού Υπεύθυνου: Τμήμα Μουσικών Σπουδών
Προϋπολογισμός: 4.800,00 €

Το έργο αφορά σε μια σειρά αναθέσεων του ΝΠΙΔ με την επωνυμία "Εθνική Λυρική Σκηνή" για την υλοποίηση σεμιναρίων/ εργαστηρίων μουσικής δημιουργίας από τη συνθέτρια και academic practitioner Δήμητρα Τρυπάνη Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου:
- εργαστήριο/παράσταση διαθεματικής πολυφωνικής πράξης με τίτλο "Το Φυλαχτό", η οποία παρουσιάστηκε 04 Ιουνίου 2022 στην Κεντρική Σκηνή της Ε.Λ.Σ. στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
- πρόγραμμα διαθεματικής καλλιτεχνικής και παιδαγωγικής δράσης με τίτλο «Πώς βρέθηκε ένα κοράκι στην κοιλιά της φάλαινας;», η οποία παρουσιάστηκε 28 Μαϊου 2021 στην Κεντρική Σκηνή της Ε.Λ.Σ. στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και 28 Ιουνίου 2021 έως 02 Ιουλίου 2021 στο πλαίσιο των δράσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας.
- σύνθεση πρωτότυπης μουσικής για την δίπτυχη βραδιά χορού με τίτλο “Human Behavior”, η οποία θα παρουσιάστηκε στην Εναλλακτική Σκηνή της Ε.Λ.Σ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) στις 16, 17 & 18 Οκτωβρίου 2020.


Επιστροφή
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας