ΗORIZON 2020 / Secure Societies “1η Ημερίδα Εμπλεκομένων Φορέων

ShareThis
Δημοσίευση: 22-01-2014 11:34 | Προβολές: 917

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014 Πολεμικό Μουσείο Αθηνών


Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ), και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, Εθνικό Σημείο Επαφής για το Πρόγραμμα "Ορίζοντας 2020" - μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου επιχειρηματικής υποστήριξης Enterprise Europe Network - Hellas, με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας/ΓΓΕΤ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, διοργανώνουν την Τρίτη, 28 Ιανουαρίου μεταξύ 8:30 με 17:00, ενημερωτική ημερίδα με θέμα:


ΗORIZON2020/Secure Societies


“1η Ημερίδα Εμπλεκομένων Φορέων"


Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση επί των τελευταίων εξελίξεων αναφορικά με το H2020/Secure Societies και, κυρίως, η ενίσχυση της δικτύωσης μεταξύ των τριών βασικών «κοινοτήτων» που συμμετέχουν σε αυτό (ακαδημαϊκή/ερευνητική – βιομηχανική – τελικοί χρήστες).


Στην ημερίδα έχει εξασφαλισθεί η ευρεία συμμετοχή ομιλητών και εμπειρογνωμόνων που προέρχονται από συνδέσμους εταιρειών, (κυρίως Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων), ακαδημαϊκούς φορείς καθώς και από τους επιχειρησιακούς φορείς που θα αποτελέσουν τους τελικούς χρήστες (end-users) των προϊόντων έρευνας και ανάπτυξης του Η2020/Secure Societies.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, Ριζάρη 2.


Για να εγγραφείτε στείλτε τη φόρμα εγγραφής στο praxi@help-forward.gr ή πατήστε το παρακάτω σύνδεσμο εδώ. Σχετικά αρχεία: Ατζέντα Φόρμα Εγγραφής



Πληροφορίες



Επιστροφή


Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας